На струнах Кобзаревої душі


До Всеукраїнського марафону дитячого читання "Єднаймо душі словом Кобзаря", який проходить з 9 березня по 26 квітня , в рамках цього формату традиційно по всій країні розпочалися Шевченські дні. Щорічно ми, українці, складаємо шану великому генію, гордості нації - Тарасу Григоровичу Шевченку. На захід до бібліотеки завітали п'ятикласники ЗОШ № 30 м. Вінниці разом з педагогами. 

Бібліотечні працівники підготували тематичну презентацію - огляд життя та творчості, познайомили з літературною та мистецькою складовою творчості Шевченка. Учні за бажанням декламували поезії, відповідали на запитання вікторини. По завершенню зустрічі, всі присутні отримали ювілейні закладки до книг, з поетичними рядками Кобзаря, ілюстраціями до творів, власне і самі репродукції картин Т. Г. Шевченка...

Багаточисельна аудиторія була активною: діти детально цікавилися обставинами життя поета, задавали запитання... Це свідчить про те, що інтерес молоді до багатогранної особистості Кобзаря, його творів, мистецької спадщини не зникне ніколи! Пройдуть роки, з'являться нові покоління, і знову молоді та юні українці будуть досліджувати феномен символа нації - життя та творчість Великого Кобзаря!

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі