Створюйте святковий настрій


І дітям і багатьом дорослим подобається виготовляти поробки і прикрашати будинок до свята. Пропонуємо покроковий майстер-клас з виготовлення весняних квітів. Підключайте до створення композиції своїх близьких і заряджайтеся позитивом! 




Для створення композиції нам необхідно кольоровий картон 2 зелених відтінків, жовтий та оранжевий папір, ножиці, клей, олівець, втулка від паперових рушників, стрічка.


Малюємо пелюстку довільної форми, довжиною 4,5 см., у найширшому місці - 2,5 см. 


У нашій композиції 7 квіток, отже вирізаємо 42 пелюстки і згинаємо їх поздовж, щоб придати об'єм.


Вирізаємо кружки діаметром 2,5 см. - це основи наших майбутніх квіточок.


Далі посередині кружків намічаємо серединки - ставимо крапочки. Пелюстки наклеюємо у послідовності, як показано на фото, спочатку 3 нижніх, потім 3 верхніх, це важливо. 


Отримуємо ось такі квіти. Далі приступаємо до серединок.


Вирізаємо кружки діаметром 4 см. Складаємо навпіл, половинку - ще раз навпіл. Робимо 3 розрізи на 1,5 см. На фото нижче стрілками показано, як зробити надрізи. Отримуємо кружок з 8 частинками, краї яких заокруглюємо ножицями, маємо серединку у вигляді квітки.




Обгортаємо серединку навколо олівця і приклеюємо у центр квітів.


Виготовляємо траву.  Для основи беремо 1 цілий аркуш картону і робимо на ньому зверху надрізи у вигляді травинок довжиною приблизно 7 см. На іншому аркуші картону травинки робимо довші і вирізаємо по ширині аркуша.


Далі втулку від паперових рушників обгортаємо спочатку першим аркушем з травинками і фіксуємо клеєм, а потім обгортаємо другим ярусом травинок і теж приклеюємо. Приклеюємо квіти. Декоруємо стрічкою. Композиція готова!


Дякуємо за увагу!

Коментарі