Привіт, літо!


Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Радісними, веселими, безтурботними. Бажаємо, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів! 

Сьогодні 1 червня, а отже перший календарний день найтеплішої і найблагодатнішої пори року - літа. Влітку вся природа живе на повну силу. Зеленіють дерева, цвітуть квіти на клумбах, на полях і луках. Світить тепле сонечко. Тварини, птахи, комахи трудяться, ведуть активне життя. Пропонуємо вам продовжити наші творчі заняття і створити аплікацію на літню тему.

Для аплікації нам потрібен синій картон - для основи, різнокольоровий папір, (зверніть увагу, потрібно 3 відтінки зеленого), ножиці, клей. 

У довільній формі вирізаємо травинки різної довжини.

Приклеюємо їх на аркуш лише частково, верхівки злегка відгинаємо придаючи об'єм.

Переходимо до виготовлення комах. Спочатку виготовляємо стрикозу або бабку. Вирізаємо крила, основу майбутнього тулуба, на яку наклеюємо скручені зі смужок трубочки.

Далі виготовляємо комаху сонечко або божу корівку, як показано на фото.

Далі виготовляємо метелика.

Усі комахи готові.

Приклеюємо їх на нашу травичку.


Ми уже згадували, що літо - пора квітів, тому не забудьте вирізати і наклеїти їх на нашу аплікацію. Гарного, насиченого, щасливого, і головне теплого вам літа!

Коментарі

  1. Кохання і маски... Це оповідання було написано задовго до коронавірусу. Але тепер може бути особливо цікавим. :) Дніпровський автор бестселерів на американському, італійському і іспанському Amazon і учасник VinBookFest-2019 Дмитро Бондаренко читає своє оповідання "Очі карії" зі збірки "Кохати по-дніпропетровськи".
    https://youtu.be/Pc2nXsfyKQM

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар