Будь благословенна, земле калинова. Найдорожча в світі, рідна Україна!


Мій рідний край - це місце, де ти з'явився на світ, це стежка, де ти зробив свої перші кроки. А ще це рідна оселя, вулиця, місто, родина, друзі... І все це - наша рідна земля, наша країна - Україна! Вона в кожному з нас, вона неповторна! А які прекрасні краєвиди рідного краю, так знайомі нам з дитинства. Кожна держава має свої унікальні державні символи, по суті - візитна картка країни: Гімн, Прапор, Герб. Це - святиня для нації.
Окрім державних символів України, є ще національні символи: природні об'єкти, історичні події, імена славетних людей, архітектурні пам'ятки, які близькі серцю кожного українця. Земля українська славна своїм талановитим та працьовитим народом. Багато письменників, поетів, композиторів, художників прославляли мальовничу красу українських земель у своїх творах, піснях, картинах.

Наша гостинна Україна стала рідною домівкою для багатьох людей, різних національностей, які проживають на її території. Ці люди прийняли мову нашого народу, її культуру, історію, традиції, стали повноправними громадянами.

Кожен українець, громадянин повинен пам'ятати історію свого народу, бо поки ми пам'ятаємо, ми існуємо, як нація. Від праці, розуміння всіх членів суспільства залежить наше з вами майбутнє, як буде формуватися громадянське суспільство, правова держава.

Мирного, безхмарного неба нашій славній Україні!

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі