Україно, барвінковий краю!


29 років тому наша держава Україна стала незалежною, суверенною державою. 24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України. На долю нашої країни випало багато героїчних випробувань: боротьба за рідну землю, за волю, за право бути незалежною державою. Тисячі відданих патріотів віддали своє життя за майбутнє України, їх імена ввійшли в історію нашої культури, як борців за волю і незалежність. 

Ми - українці пишаємося тим, що ми - народ, нація, які незважаючи на всі перепони зуміли зберегти свою країну, мову, культуру, самобутність, віру, традиції та звичаї.

Що для нас, пересічного українського громадянина означає незалежна держава? Це - вільна країна, де проживає родина, де рідна домівка, де кожен має право на вибір, власну думку.

Настали складні часи випробувань для нашої держави, коли слід боронити рідний край зі зброєю в руках. Шість років поспіль тривають бойові дії на Сході нашої країни: гинуть військові, мирне населення, руйнуються міста, села, інфраструктура. Тому почесний та священний обов'язок патріота України - оберігати мир та спокій в нашій державі, її територіальну незалежність та цілісність. Ми маємо надію та сподівання, що в нашій країні нарешті настане мир!

Моя країна - Україна починається з рідної домівки, "малої батьківщини", місця, де ти народився, де пройшли роки твоєї юності... Але є місця, які однаково близькі серцю кожного українця...

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі