Чарівний світ новорічних прикрас

 


Чи можете ви уявити Новорічне свято без ялинки? Звичайно, що ні, оскільки цей атрибут являється головним як для дітей, так і для дорослих. Ще з давніх-давен прикраси для новорічного деревця виготовляли власноруч. Тож сьогодні для учасників гуртка "Друзі бібліотеки" та усіх бажаючих керівник гуртка Андронік О. С. пропонує майстер-клас із створення новорічної прикраси на ялинку.



Для роботи нам знадобиться кольоровий картон, будь-якого кольору, (ми обрали рожевий оксамитовий картон), лінійка, простий олівець, ножиці, голка з ниткою, гарячий клей, стрази чи напівнамистини для декору іграшки.


З картону вирізаємо прямокутник розміром 21 на 15 сантиметрів і згинаємо його поздовж навпіл. На верхній стороні нашого аркуша відступаємо 1,5 см. і ставимо першу мітку, далі відступаємо по 3 см., як на схемі і робимо позначки. По лінії згину робимо 6 позначок через кожні 3 см. 


З'єднуємо, як показано на фото.


Складаємо навпіл наш аркуш і відрізаємо ті частини, які позначено штриховкою. Зверніть увагу, що до кінця потрібно не дорізати приблизно 3-4 міліметри.


Отримуємо ось такий результат.


Далі за допомогою голки з ниткою зтягуємо нашу майбутню іграшку за верхівки.


Отриману заготовку декоруємо стразами, напівнамистинками, кріпимо стрічку для підвішування.

Іграшка на ялинку готова!

Дякуємо за увагу!


Коментарі