Зима прийшла з дарами - добрими святами!

 


Зима - час казкових пригод. Це час нових надій, нових прагнень, нових мрій. У цю пору року прекрасне усе без винятку! У холодні морозні дні ще більше цінується тепло і затишок рідного дому. А ще зима - час свят. Буквально з перших грудневих днів усі починають запасатися подарунками і з нетерпінням чекають новорічної метушні. Зима - це чудова пора року, коли всі починають вірити в чудеса.

Книжкова виставка "Зима прийшла з дарами - добрими святами!" проілюструє, як святкували новорічно-різдвяні свята українці. Тут ви знайдете цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята, адаптовані для дітей, авторські вірші про зиму, а ще чудові казки, загадки, колядки, щедрівки. Бібліотекарі проводять бесіди з користувачами, розповідаючи їм про історію новорічної ялинки, про традиції святкування в різних країнах тощо.


















Щоб познайомитися з традиціями святкування зимових свят завітайте до нашої бібліотеки! У нас ви зможете поповнити свої знання про традиції святкування цікавими ідеями і знайти щось нове. А чарівні казки про Різдво та Новий рік, з цікавими сюжетами та яскравими ілюстраціями, змусять повірити у дива не лише малюків, а й їхніх батьків.

Дякуємо за увагу!

Коментарі