Послухай музику Землі, пізнай навколишню природу

 


Щорічно 22 квітня у всьому світі відзначають День Землі. Цю дату у 2009 році запропонувала Генеральна Асамблея ООН, і День Землі увійшов до офіційного переліку всесвітніх знаменних дат. Саме сьогодні люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження навколишнього середовища. Також свято - чудова нагода усвідомити необхідність порозуміння між людьми та об'єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі. 

В рамках екологічної години до Дня Землі для наших наймолодших користувачів пропонуємо майстер-клас з виготовлення аплікації "Почуй мелодію Землі, пізнай навколишню природу".




Для роботи нам потрібні: кольоровий папір, кольоровий картон для основи, простий олівець, клей, роздруковані шаблони метелика та пташки.


За допомогою циркуля малюємо і вирізаємо круг діаметром 17-18 сантиметрів синього кольору. Малюємо і вирізаємо континенти довільної форми з паперу зеленого кольору і приклеюємо.


Із зеленого паперу двох відтінків малюємо і вирізаємо крони дерев. Готові деталі складаємо поздовж навпіл і склеюємо, додаємо коричневий стовбур.


Приклеюємо нашу планету до основи, навколо розміщуємо дерева, як на фото.


Вирізаємо долоньки.


За допомогою роздрукованих шаблонів вирізаємо метелика, пташку, квіти різних кольорів.


Приклеюємо вирізані елементи на нашу основу.


Додаємо краплину води на долоньки. Наша аплікація до Дня Землі готова!
Дякуємо за увагу!


Коментарі