Мрії як птахи - вільні!

   В такий нелегкий час для всієї країни наша бібліотека бере активну участь в підтримці дітей-переселенців. Не одноразово проводили майстер-класи, екскурсії, кінопокази, займались арт-терапією.
   На сьогодні почали тісну співпрацю з Червоним Хрестом і спільними зусиллями намагаємось якнайкраще інтегрувати діток-переселенців у нову громаду та допомогти впоратись зі стресом отриманим через військову аргесію сусідньої держави.

   Вже цього тижня відбувся перший спільний захід "Мрії як плахи - вільні!", що мав на меті зняти тривожність та посіяти зерна віри у прекрасне. світле майбутнє в серцях наших підопічних.
   Бібліотекар читального залу секції 5-9 класів ЦБДЮ Черниш Ангеліна, разом з куратором від Червоного Хреста поспілкувались з дітьми про їх мрії, поставили такі запитання як "Що таке мрії? Для чого вони потрібні? Чи можна мріяти?". Діти охоче ділились своїми думками та мріями. В такій дружній атмосфері в ході розмови всі дійшли висновку, що мрії дуже схожі на птахів, такі ж легкі та вільні. а самі мрії вирішили втілити у пластиліновій аплікації у вигляді пір'їнок.









Коментарі