Вітальні Святого Миколая: святкова цукерка

 Сьогодні відбувся вже другий майстер-клас для діток з програми  "Віталень Святого Миколая". Але цього разу на наших маленьких гостей чекало справжнє дійство!



Програму почала "різдвяна Оленяшка", вона загадувала дітям загадки, розпитувала чи всі вивчили віршики і звичайно чи всі гарно поводились впродовж року. А після веселих жартів та загадок Оленяшка розповіла про бібліотеку та запросила всіх присутніх стати нашими постійними користувачами, записавшись до бібліотеки.






Довершив програму найочікуваніший гість - до нас завітав Святий Миколай і особисто кожного привітав зі святами та вручив солодкі подаруночки. Діти розказували йому вірші, співали пісень, а потім мали змогу з ним сфотографуватись.

Попри довготривалі повітряні тривоги всі стійко дочекались можливості зустрітись з Миколаєм та зробити "святкову цукерку" на майстер-класі Оленяшки. 

Незважаючи на ворожі атаки та їх спроби зіпсувати дітям свято, у них не вийшло. Діти радісні та задоволені зі своїми виробами та подарунками від Миколая пішли усміхнені додому.

Коментарі