Основи безпеки від пса Патрона

 


20 червня у Всесвітній день біженців до нашої бібліотеки завітали діти-переселенці, якими опікується релігійна організація "Карітас-Спес". Це діти, які разом з батьками через війну змушені були залишити свої домівки та знайшли прихисток у Вінниці. Саме для них студенти училища пожежників-рятувальників (м.Вінниця) провели бесіду про безпечну поведінку при зустрічі з невідомими та вибухонебезпечними предметами, перевірили знання із мінної та пожежної безпеки за допомогою пізнавальної гри, переглянули та обговорили мультфільм "Пес Патрон", а також презентували свій заклад. Наступним етапом заходу став майстер-клас зі створення закладинки для книг з символом рятувальної служби від працівників бібліотеки.

Окрім позитивних вражень та виготовленої власноруч закладинки з Патроном,  кожен учасник заходу отримав розмальовку та інформаційні буклети з командою «Супергероїв» від #UNICEF, що стануть путівниками у світ безпечної поведінки. А найактивніші учасники отримали приємний бонус - селфі в кепі рятувальника ДСНС.

Студентки-рятувальниці подякували за увагу та  наголосили, що Україна обов’язково переможе і наші громадяни, які змушені були покинути свою рідну землю, обов’язково повернуться додому!

















Коментарі