Магія новорічних див


Наближається улюблений час, час зимових канікул та різдвяно-новорічних свят, час добра та милосердя. Серед великої кількості зимових свят, особливе місце посідає безумовно день Святого Миколая, на якого чекають і дорослі, і діти. 

Справжньою казкою для читачів та гостей нашої бібліотеки стала  зустріч з Святим Миколаєм  "Магія новорічних див", яка відбулася сьогодні в рамках проєкту "Вітальні Святого Миколая". Бібліотекарі підготували святкову програму, під час якої, діти зустрілися з Феєю та Бабою Ягою і разом з ними грали в ігри, розповідали вірші, танцювали, відгадували загадки. А ведуча заходу познайомила хлопчиків і дівчаток з традиціями святкування дня Св. Миколая в інших країнах.

 Почесним гостем свята став Св. Миколай, який прийшов до бібліотеки, щоб привітати дітлахів з Різдвом і Новим роком  та приніс їм солодкі подарунки  від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Також діти та їх батьки взяли участь в благодійній акції "Скриня добра" і принесли для наших захисників теплі шкарпетки, засоби гігієни та інші необхідні речі.























 

Коментарі