На книжкових островах

17 липня бібліотекарі ЦБДЮ запросили своїх найактивніших читачів на бібліотечний пікнік під назвою " На книжкових островах". Діти, зручно влаштувавшись на галявині перед бібліотекою, ознайомились з книгами різних літературних жанрів, зрозуміли, як корисно читати не тільки художню літературу, а й пізнавальну, ту, яка сприяє особистісному розвитку.

Також юним читачам сподобались книги по психології підлітків, написані цікавою та доступною мовою. Особливе місце в літературі посідає поезія, тому діти прочитали вголос кілька віршів видатних українських поетів В. Симоненка та Л. Костенко, які справили глибоке враження на присутніх. І звичайно ж не могли не згадати про улюблені книги та героїв, що є  в кожного читача. 

Хлопчики та дівчатка залюбки принесли свої книги та розповіли одноліткам, що цікавого та нового вони дізнались з цих книг, поділились тими відчуттями та емоціями, які в них залишились після прочитаного. Діти запитували, коли ще буде такий пікнік, значить час було витрачено недаремно! 






Коментарі